Hvordan sletter jeg en besked?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som ønsker at slette en besked

Hvis du ønsker at slette en besked du har sendt, kan du nemt gøre dette ved at følge guiden herunder. Vær dog opmærksom på at det kun er dig som får slettet din besked. Modtageren af din besked, vil stadig kunne læse den, indtil de også sletter beskeden. Er du kommet til at sende en besked, som modtageren ikke skal have adgang til, som f.eks. personfølsomme oplysninger, er du velkommen til at kontakte supporten, så kan vi slette den enkelte besked eller samtale for dig.

Sådan sletter du en besked fra computeren

Du sletter en besked ved at holde musen henover den besked du har sendt, som du ønsker at slette. Der kommer tre prikker frem. Klik på de tre prikker og klik derefter på 'Slet'. Du vil blive spurt om du er sikker og du kan nu klikke OK.

Sådan sletter du en besked fra din telefon

Du sletter en besked ved at klikke på den besked du har sendt, som du ønsker at slette. Der kommer tre prikker frem. Klik på de tre prikker og klik derefter på 'Slet'. Du vil blive spurt om du er sikker og klikker ok.

Sådan sletter du hele samtalen med en person

Du har også muligheden for at slette hele samtalen med en person du har skrevet sammen med. Når du gør dette, vil samtalen også blive slettet hos den person du sletter samtalen med. Du kan derfor ikke skrive en afsluttende besked, hvor du skriver farvel og derefter slette samtalen, da personen efterfølgende ikke vil kunne se dine beskeder.
Du sletter en samtale, ved at scrolle på øverst i jeres samtale, og klik på 'Slet samtale'

Kan jeg gendanne en slettet besked?

Nej desværre. Når du først har slettet en besked, så er den slettet og kan ikke blive gendannet.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Læs også

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.