Hvordan sletter jeg en besked?

Denne artikel henvender sig til brugere på Mit Dating, som ønsker at slette en besked

Det kan ske at du får sendt en besked ved en fejl eller at du opdager, at du har skrevet noget forkert i en besked og derfor ønsker at slette den. Når du sletter en besked slettes den både for dig og for modtageren, men du kan kun slette individuelle beskeder som du selv har sendt.

Sådan sletter du en besked fra computeren

Du sletter en besked ved at holde musen henover den besked du har sendt, som du ønsker at slette. Der kommer tre prikker frem. Klik på de tre prikker og klik derefter på 'Slet'. Du vil blive spurt om du er sikker og du kan nu klikke OK.

Sådan sletter du en besked fra din telefon

Du sletter en besked ved at klikke på den besked du har sendt, som du ønsker at slette. Der kommer tre prikker frem. Klik på de tre prikker og klik derefter på 'Slet'. Du vil blive spurt om du er sikker og klikker ok.

Sådan sletter du hele samtalen med en person

Du har også muligheden for at slette hele samtalen med en person du har skrevet sammen med. Når du gør dette, vil samtalen også blive slettet hos den person du sletter samtalen med. Du kan derfor ikke skrive en afsluttende besked, hvor du skriver farvel og derefter slette samtalen, da personen efterfølgende ikke vil kunne se dine beskeder.
Du sletter en samtale, ved at scrolle på øverst i jeres samtale, og klik på 'Slet samtale'

Kan jeg gendanne en slettet besked?

Nej desværre. Når du først har slettet en besked, eller hvis den som har skrevet en besked til dig sletter sin besked, så er den slettet og kan ikke blive gendannet.

Var denne artikel en hjælp?
Ja Nej

Forbindelsen forsvandt

Der ser ud til at internettet forsvandt. Tjek din forbindelse.