Hvordan skriver jeg til en profil?

Første gang du vil skrive til en profil, skal du først klikke dig ind på den profil du ønsker at skrive til.

Øverst på hans eller hendes profil ved siden af profilbilledet, er der en knap hvorpå der står "Skriv til .."

Fremover kan I skrive beskeder sammen direkte fra din indbakke.

Du finder jeres samtale ved at klikke på Beskeder øverst i menuen.

Note: Husk at du ikke altid kan være sikker på et svar. Skriv en god første besked. Se evt. vores blogindlæg, hvor du kan læse om hvordan du kan skrive første gang.