Hvordan opretter jeg en profil?

Kom godt igang med at oprette en profil på Mit Dating. Sådan kommer du hurtigt igang

Det er nemt at oprette en profil på Mit Dating. Alt du skal gøre er at klikke på knappen 'Opret profil' på forsiden. Herfra vil du blive guidet igennem oprettelseprocessen.

Når du er igang med at oprette din profil, bliver du kun spurgt om de mest base informationer, der skal til for at kunne oprette din profil, så du hurtigt er igang. Så snart du har oprettet din profil, sender vi dig en velkomst mail til den email adresse du har tilknyttet din profil, med et link du skal klikke på, for at bekræfte din email. Det er vigtigt at du ikke sletter denne mail og at du klikker på linket, så du kan du din email bekræftet.

Når din profil er blevet oprettet, er det en rigtig god ide at udfylde din profil, så man kan læse om dig og danne sig et indtryk af dig, når andre besøger din profil. Skriv en god profiltekst, og udfyld alle informationerne om din profil, så vil din profil være mere indbydende at skrive til. Vælg også et eller flere gode billeder af dig selv, som du kan tilknytte din profil, så man kan se hvem du er, før man skriver til dig. 7 ud af 10 foretrækker at skrive til en udfyldt profil med billede på, så du vil opleve at få større succes med din dating profil, ved at udfylde den grundigt og gøre dig umage.

Der vil blive lagt mærke til at du har gjort noget ud af din profil, og når andre kan se at du har gjort dig umage, så vil du få flere henvendelser og få flere svar på de beskeder du sender, fordi du fremstår seriøs og mere troværdig.